کفپوش صنعتی

کفپوش اپوکسی » کفپوش » کفپوش صنعتی
کفپوش صنعتی

فهرست محتوا

زمان مطالعه: 2 دقیقه

آخرین به روزرسانی در تاریخ ۱۴۰۳-۰۶-۲۸

انتخاب کفپوش صنعتی برای کارخانه صنعتی شما یا هر ملک دیگری به عوامل مختلفی از جمله عملکرد، هزینه و ظاهر زیبایی بستگی دارد.

کفپوش صنعتی چیست؟

کفپوش صنعتی نوعی کفپوش است که در تاسیسات بزرگ مانند انبارها، سالن های تولید و تدارکات مورد استفاده قرار می گیرد. شما همچنین می توانید آنها را در سوپرمارکت ها، مراکز باغ و فروشگاه های DIY پیدا کنید.

انتخاب کفپوش صنعتی مناسب، کلید حفظ ایمنی کار و قابلیت استفاده بالای ساختمان است. کفپوش ها در سالن های صنعتی دارای استحکام بالاتر و ساختاری کاملا متفاوت هستند. کفپوش های صنعتی بسیار بادوام هستند و در برابر آسیب های مکانیکی و اغلب در برابر مواد شیمیایی نیز مقاوم هستند. هیچ کار اضافی در طول عمر ساختمان مورد نیاز نیست. علاوه بر این، می تواند بارهای سنگین و دماهای بالا و پایین را تحمل کند. ویژگی‌های خاص چنین کف‌هایی بسته به نوع و جنس آن متفاوت است، از جمله، به عنوان مثال، مخلوط بتن مورد استفاده برای کف‌پوش‌های صنعتی در فرآیند ساخت‌وساز.

انواع کفپوش صنعتی

انواع مختلفی از کفپوش های صنعتی وجود دارد. برخی از اجزای کف ممکن است برای انواع مختلف یکسان باشند. این شامل دوره پایه و زیرساخت می شود. عنصر اصلی متمایز کننده لایه سایش است، یعنی لایه پایان. بر ویژگی های عملکردی مهم (مانند خواص ضد لغزش) و ظاهر تأثیر می گذارد. انتخاب یک نوع خاص نیز بر هزینه کف صنعتی تأثیر می گذارد. محبوب ترین گزینه های کفپوش صنعتی امروزه بر اساس نوع پوشش عبارتند از:

کف بتنی – لایه های بتنی داخلی و خارجی بسیار بادوام، مقاوم در برابر ضربه و بدون گرد و غبار هستند. هزینه و تنظیم دقیق ضخامت مزایای اضافی هستند،
کف‌های اکریلیک – سالن‌ها و ساختمان‌های فولادی که دارای عملکردی نماینده هستند، می‌توانند دارای روکش اکریلیک باشند که بسیار زیباست. مزیت مهم دیگر زمان نصب کوتاه است،
کفپوش های اپوکسی – مقاوم در برابر سایش و تمیز کردن آسان، دلیل علاقه زیاد به کفپوش اپوکسی در صنایع غذایی است، اما نه تنها.

ساخت کفپوش صنعتی

کفپوش بتنی صنعتی در چند مرحله ساخته می شود که با لایه های جداگانه مطابقت دارد. کار با آماده سازی زمین شروع می شود. از نظر ساختمانی، درزهای انبساط عنصر مشخصه کفپوش هستند. درزهای انبساط کفپوش صنعتی شامل برش کف به بخش های جداگانه است. سپس باید شکاف ها را با یک عامل انبساط کننده گرما پر کرد. عمق آنها باید 1/3 ضخامت دال کف باشد. روش خاصی که در آن اتصالات ایجاد می شود و انتخاب اقدامات متفاوت است، از جمله، بسته به نوع طبقه صنعتی که می سازید. این محافظ باعث می شود که کف بسیار بادوام و مقاوم در برابر تغییر شکلی که ممکن است در حین استفاده شدید ایجاد شود.

کفپوش های صنعتی لایه ای

به طور معمول، تاسیسات صنعتی باید با بارهای سنگین کنار بیایند، بنابراین کفپوش انبارها و کارخانه ها باید بسیار بادوام باشد. مقاومت طبقات به طراحی، یعنی در درجه اول لایه ها بستگی دارد. یک طبقه صنعتی معمولاً از لایه های زیر ساخته می شود:

زیرسازی – این “پایه” کف است که در بالای خاک زیرین قرار می گیرد و ممکن است از ماسه، شن یا بتن بدون چربی تشکیل شده باشد.
مانع افزایش مویرگی – ساخته شده از دو لایه فیلم پلی اتیلن با ضخامت مناسب (تقریباً 0.3 میلی متر).
لایه عایق – شامل پوشش های محافظ رطوبت (مانند مواد قیر، غشاء) و عایق حرارتی (مانند پلی استایرن) است که از نفوذ سرما و رطوبت جلوگیری می کند.

  1. بتن باربر – میلگردهای فولادی سنتی و همچنین الیاف پراکنده را می توان برای تقویت استفاده کرد.
  2. لایه سایش – یک پوشش تکمیلی که می تواند از مواد مختلف ساخته شود، به عنوان مثال. بتن، سیمان، اکریلیک یا رزین.

ضخامت کف صنعتی چقدر باید باشد؟

بسته به نوع، کف های صنعتی می توانند از 0.5 میلی متر تا تقریباً متغیر باشند. ضخامت 300 میلی متر نازک ترین کف ها از رزین ساخته شده اند. رایج‌ترین کف‌های بتنی صنعتی باید حداقل ضخامت زیر را داشته باشند:

  • 120 میلی متر – برای انواع شناور،
  • 80 میلی متر – برای کف های خشک شده سطحی.

ضخامت طبقات تحت تأثیر سطح عملکرد بار مورد نظر است. تفاوت در ضخامت عمدتا به دلیل لایه بتن مسلح است، به عنوان مثال. با فیبر پراکنده به عنوان یک قاعده کلی، هرچه بار بیشتری که چنین کفی باید تحمل کند، لایه ای که باید اعمال شود ضخیم تر است.

منبع: commercecon.pl

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا